Open dag app korting

Waarom zou ik een app gebruiken als ik mijn open dag kan communiceren op social media?

Social media is een platform waar (bijna) iedereen die naar de middelbare school gaat gebruik van maakt. Hét ideale platform om je open dag op te communiceren. Of toch niet?

Snel en makkelijk communiceren

Social media is een platform waarmee je snel informatie de wereld in kan sturen. Maar de grote vraag is: zorgt het voor genoeg binding? Tijdens het zoeken naar een nieuwe middelbare school worden de scholieren overrompeld met een enorme hoeveelheid informatie. Daarbij moet je jezelf afvragen of social media nog wel prikkelbaar genoeg is.

Bereik potentiële leerlingen voor, tijdens en na de open dag

Een open dag is dé dag om een sfeerimpressie van jouw school neer te zetten. Met een app blijf je verbonden met je potentiële leerlingen, voor, tijdens en na de open dag. Het blijft tenslotte een momentopname. Probeer er daarom het maximale uit te halen! Door middel van pushberichten kun je leerlingen die de app hebben gedownload dag en nacht bereiken. Hiermee zorg je voor nog meer betrokkenheid tijdens hun keuzeproces.

Oneindige creativiteit met de Open dag App

Leerlingen vinden de stap om naar de middelbare school te gaan vaak een serieus en spannend moment. Met de Open dag App heb je genoeg mogelijkheden om af te wisselen in het geven van informatie en het delen van leuke content. Hierdoor ervaren zij niet alleen spanning maar ook juist het leuke aan deze bijzondere stap.

Met onze speurtocht functie zorg je voor een leuke en interactieve open dag, zowel off- als online. Door middel van QR-codes breng je de leerlingen door het gehele gebouw. Zo hangt er een QR-code in de gymzaal, maar ook in de kantine. Bij iedere ruimte horen bijpassende vragen die leerlingen kunnen beantwoorden. Door deze speelse manier blijft de enorme hoeveelheid aan informatie beter hangen bij potentiële leerlingen.

De voordelen van een Open dag App

Naast het snel bereiken van leerlingen en het zorgen voor een betere bonding, heeft de Open dag App nóg meer voordelen voor jouw open dag:

  • Je onderscheid jezelf als school
  • Het is een leuke en creatieve manier om informatie te delen
  • Bereik leerlingen ouders zowel voor, tijdens en na de open dag
  • De app is volledig in de huisstijl van de school
  • De app is eenvoudig zelf te beheren

Ben jij na het lezen van dit artikel enthousiast en benieuwd naar wat de Open dag App jouw school kan bieden? Plan dan een vrijblijvende demo in waarin binnen 15 minuten alle mogelijkheden worden besproken!